Årsresumé 2023

 

Nu har 2023 börjat rulla mot sitt slut och vi på kurser.se har haft ett spännande och lärorikt år bakom oss! Detta är vi superglada för! Det har blivit dags att summera året som gått och dela med oss av några av höjdpunkter även med er! Därmed är vi glada att presentera vår Årsresumé 2023! 

 

Våra webbinarier  

Vi har även detta år haft möjligheten till att skapa spännande och lärorika webbinarier där experter presenterar våra bästa tips inom olika områden. Några exempel på webbinarier vi skapat i år är "Så lyckas du med din storytelling”, “Boosta din annonsering på Tik Tok” och “Så skapar ni engagemang på sociala medier”. 

 

Ta del av våra webbinarier →

 

Ny design  

Någonting som vi har varit glada över att presentera i år är en helt ny design på kurser.se och våra andra systersajter. Den ny designen lanserades I slutet av april 2023 för att förbättra användarupplevelsen på kurs och arrangörssidan. Vår nya design innehåller uppdaterade utbildnings/programsidor och företags/skolpresentationer. Utöver detta har även våra artiklar och huvudmenyn uppdaterats och fått en fräsch ny design.   

Läs mer om den nya designen 

 

Våra topplistor  

Även i år har vi jobbat mycket med att skapa nytt och intressant innehåll för våra besökare och kunder. Vi har skapat många lärorika och intressanta topplistor som våra besökare och kunder kan ta del av. Bland topplistorna vi har tagit fram i år kan ni hitta “Topp 10 språkkurser”, “Topp 10 inom inspiration och utveckling” samt “Topp 10 inom musik” och mycket mer.

Ta del av våra artiklar →

 

 

 

Denice Karlsson