Hantverk och kurser för barn – det här lockar användarna

 

Något att göra för barnen och något att göra för den kreative var målet för majoriteten av våra användare under 2021. Tillsammans med sajtens alla andra användare stod de för kurser.se:s över 2,1 miljoner besök förra året.


Nytt år – ny översikt av sajtens statistik. Årsskifte innebär för oss på Keystone att det är dags att djupdyka i hur föregående år sett ut och vad som lockat flest användare till oss.

Under 2021 var det kategorierna hantverk och kurser för barn som väckte mest intresse hos användarna. Men på topplistan över kategorierna som ökat mest sen föregående period finns bland annat byggnadsvård och skidåkning – något som reflekterar den märkliga samtid vi levt i under året. 


Bred variation bland de mest besökta kategorierna

kurser.se är en plats för alla som vill ha en aktiv fritid, därför blir vi glada av att se variationen av ämnen som våra användare är intresserade av. 

1. Hantverk 

2. Barn 

3. Målarkurser

4. Dans 

5. Kropp och Hälsa 

6. Musik 

7. Språk 

8. Mat och Dryck 

9. Skrivarkurs 

10. Natur 

 

Är du intresserad av att läsa hela rapporten? Vad roligt! Hör av dig till din kontaktperson för att få en ordentlig genomgång, eller ladda kostnadsfritt ner den själv.

 

Läs hela rapporten

 

Sandra Callermo