Vad tycker våra kunder om kurser.se?

karolina-vestin-300x250

 

"Vi på Upgrades har marknadsfört våra språkkurser på kurser.se sedan 2011 och är mycket nöjda med tjänsten och servicen vi får. Vi marknadsför allt från lägerverksamhet till avancerade engelskakurser för företag och privatpersoner och tycker vi når ut till vår målgrupp via kurser.se:s söktjänst."

Karolina Vestin
Grundare, Upgrades


jan-ake-ulkerods-gard-referens-ny

 

"Din Jägarskola på Ulkeröds Gård har samarbetat med kurser.se sedan 2016. Av de kanaler vi har använt i vår marknadsföring är kurser.se den som gett oss bäst resultat. På Din Jägarskola utbildar vi jägare. Intensivkurser i Jägarexamen och viltvård- och vilthanterarkurser är kurser där vi når våra kunder via kurser.se. Enkel administration och serviceinriktad personal gör att jag varmt kan rekommendera kurser.se"

Jan-Åke Barvehag
Marknadschef, Din Jägarskola på Ulkeröds Gård

samantha-santambrogio-300x250

 

"Vi på Al Dente har samarbetat med kurser.se sedan november 2008 och är mycket nöjda med samarbetet. Sedan vi började annonsera på kurser.se har vi fått in både företagsbokningar och många privatpersoner som vill lära sig mer om det underbara Italienska köket. Vi kan varmt rekommendera kurser.se!"

Samantha Santambrogio
Verksamhetsansvarig, Al Dente


veronica-gronte-300x250

 

"Sedan 2008 har jag samarbetat med kurser.se. Annonserar nu och då i nyhetsbreven - en satsning som alltid leder till nya kursanmälningar. Har nu bokat annonsplatser för 2 år framåt. Utan kurser.se hade jag inte haft den skrivarkursverksamhet som jag har idag! kurser.se är ett seriöst företag med en personal som jag har stort förtroende för."

Veronica Grönte
Skrivarkursledare, författarskola.se 


Vill du också få hjälp med att marknadsföra dina kurser?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och hur ett samarbete med oss fungerar.

alina-creare-300x250-ny

 

"CREARE - Skapande Centrums kursverksamhet har och har haft nytta av kurser.se i några år. Genom annonsering har vi fått deltagare från hela Sverige – på Zoom och med fysisk närvaro från Göteborg med omnejd. Genom kurser.se når våra målarkurser alla generationer och även den yngre generation som hittar oss och kan delta i skapande processen i måleri och teckning."

Alina Witwitzka
Konstnär/Master of Fine Arts och ledare, CREARE Skapande Centrum


referens-blob-villa-rosenang

 

"Jag är mycket nöjd med att samarbeta med kurser.se. De ger mig en utomordentlig service som underlättar mitt arbete och ger deltagare från hela Sverige en möjlighet att boka en hantverkskurs i Villa Rosenäng. Av naturliga skäl erbjuder vi enbart kurser med fysisk närvaro här på plats. Då och då bokar vi extra annonsering på kurser.se för att erbjuda fler en möjlighet att få insyn i och även möjlighet till vidareutveckling i ett hantverk de är nyfikna på. Det är ren lycka att se något växa fram, skapat av dina egna händer!"

Marona Engvall
Vd, Villa Rosenäng 


referens-allinnature

 

"kurser.se har hjälpt mig att nå kunder i hela södra Sverige sedan 2015. Genom företaget All in Nature Sweden genomför jag överlevnadskurser i olika former för både privatpersoner och företag. Genom kurser.se har kunderna hittat till oss när de sökt på området, väl framme på hemsidan får de en fin överblick över utbudet och kommande kursdatum. Servicen har alltid varit av högsta klass och bemötandet professionellt och trevligt."

Torbjörn Selin
Ägare, All in Nature Sweden