Vi hjälper dig marknadsföra dina kurser och locka nya kursdeltagare.

Varför annonsera på kurser.se?

Genom att annonsera på kurser.se når du en relevant målgrupp som är hungriga på att lära sig något nytt. kurser.se är Sveriges största söktjänst för fritidskurser och vi hjälper kursarrangörer precis som du att fylla sina kurslokaler med entusiastiska kursdeltagare.

När du annonserar på kurser.se är allt mätbart och du kan enkelt ta fram besöksstatistik och följa hur det går för dina kurser. Våra experter ger dig rådgivning och hjälper dig kring hur du ska tänka för att nå ut till din målgrupp.


Så fungerar kurser.se


Step1

Sökbar dygnet runt

Genom att annonsera din verksamhet och ditt kursutbud på kurser.se är du sökbar dygnet runt och du når personer som aktivt söker efter just det du erbjuder.

step2

Från besökare till kursdeltagare

Med oss kommer du enkelt i kontakt med dina potentiella kursdeltagare. Du får en notifikation varje gång någon visar intresse för det du erbjuder och kan själv fortsätta kontakten för att få hen att välja just dig.

step3

Extra synlighet

För att öka din synlighet hos oss erbjuder vi en rad olika tjänster och annonser. Vårt mål är att inspirera alla våra användare till att vara nyfikna, modiga och ta sig tiden att utforska nya saker.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet.

Kontakta oss →


kurser_se_statistikrapport_300
 

Lär känna din målgrupp bättre! Ladda ner vår statistikrapport med siffror från 2020 helt kostnadsfritt.

Ladda ner statistikrapporten →

Megafonikon
 

Över 2,1 miljoner besök

kurser.se är Sveriges största söktjänst för fritidskurser. Under 2020 hade vi över 2,1 miljoner besök på kurser.se av personer som aktivt letar efter en ny rolig hobby.

Statistikikon
 

Mätbara resultat

Som kund hos kurser.se får du alltid rådgivning av våra erfarna kundansvariga och tillgång till Kundportalen där du har full kontroll över din publicering – dygnet runt.

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter så kan vi tillsammans hitta de tjänster som passar just din verksamhet.

Nå ännu fler i din målgrupp

En av våra populära tjänster!


Snälla ord från några av våra kunder


alina-creare-300x250-ny

 

"CREARE - Skapande Centrums kursverksamhet har och har haft nytta av kurser.se i några år. Genom annonsering har vi fått deltagare från hela Sverige – på Zoom och med fysisk närvaro från Göteborg med omnejd. Genom kurser.se når våra målarkurser alla generationer och även den yngre generation som hittar oss och kan delta i skapande processen i måleri och teckning."

Alina Witwitzka
Konstnär/Master of Fine Arts och ledare, CREARE Skapande Centrum


veronica-gronte-300x250

 

"Sedan 2008 har jag samarbetat med kurser.se. Annonserar nu och då i nyhetsbreven - en satsning som alltid leder till nya kursanmälningar. Har nu bokat annonsplatser för 2 år framåt. Utan kurser.se hade jag inte haft den skrivarkursverksamhet som jag har idag! kurser.se är ett seriöst företag med en personal som jag har stort förtroende för."

Veronica Grönte
Skrivarkursledare, författarskola.se 


samantha-santambrogio-300x250

 

"Vi på Al Dente har samarbetat med kurser.se sedan november 2008 och är mycket nöjda med samarbetet. Sedan vi började annonsera på kurser.se har vi fått in både företagsbokningar och många privatpersoner som vill lära sig mer om det underbara Italienska köket. Vi kan varmt rekommendera kurser.se!"

Samantha Santambrogio
Verksamhetsansvarig, Al Dente


karolina-vestin-300x250

 

"Vi på Upgrades har marknadsfört våra språkkurser på kurser.se sedan 2011 och är mycket nöjda med tjänsten och servicen vi får. Vi marknadsför allt från lägerverksamhet till avancerade engelskakurser för företag och privatpersoner och tycker vi når ut till vår målgrupp via kurser.se:s söktjänst."

Karolina Vestin
Grundare, Upgrades