Annonsera kurser på kurser.se
Marknadsför dina kurser och få nya kursdeltagare

 

Vill du nå 1,8 miljoner människor årligen som aktivt söker efter fritidskurser? Genom att annonsera med oss på kurser.se når du en relevant målgrupp som är hungriga på att lära sig något nytt. Vi är Sveriges största söktjänst för fritidskurser och hjälper kursarrangörer precis som du att fylla sina kurslokaler med entusiastiska kursdeltagare.

Annonsera hos oss

När du annonserar på kurser.se är allt mätbart och du kan enkelt ta fram besöksstatistik och följa hur det går för dina kurser. Våra experter ger dig rådgivning och hjälper dig kring hur du ska tänka för att nå ut till din målgrupp. Med oss får du ett fönster att tala till dina potentiella framtida kursdeltagare.

1,8 miljoner årliga besök

kurser.se är Sveriges största söktjänst för fritidskurser. 2018 hade vi 1,8 miljoner besök av personer som aktivt letar efter en rolig hobby. 

Nöjda kunder

Vi har massor av nöjda kunder sedan starten 2006. Några av dem är Medborgarskolan, Berghs, Inredningskurser, Kulturama och Bergklint education. 

Mätbara resultat

Som kund hos kurser.se får du alltid rådgivning av våra erfarna kundrådgivare och tillgång till kundportalen där du har full kontroll över din publicering – dygnet runt.
kom i kontakt med en specialist
Vill du veta mer om våra olika tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort. Då kan vi tillsammans hitta de tjänster som passar just din verksamhet. Vill du hellre prata med oss direkt kan du boka ett telefonmöte på knappen längst ner.

Vi ringer dig

För dig som önskar telefonkontakt

Du kan själv boka ett telefonmöte så ringer vi upp när det passar dig.

Boka ett möte

Nå ännu fler i din målgrupp!

Facebook Retargeting-kampanj