Vi hjälper dig marknadsföra dina kurser och locka nya kursdeltagare.

Varför annonsera på kurser.se?

Genom att annonsera på kurser.se når du en relevant målgrupp som är hungriga på att lära sig något nytt. kurser.se är Sveriges största söktjänst för fritidskurser och vi hjälper kursarrangörer precis som du att fylla sina kurslokaler med entusiastiska kursdeltagare.

När du annonserar på kurser.se är allt mätbart och du kan enkelt ta fram besöksstatistik och följa hur det går för dina kurser. Våra experter ger dig rådgivning och hjälper dig kring hur du ska tänka för att nå ut till din målgrupp.

Kontakta oss →


Så fungerar kurser.se


Step1

Sökbar dygnet runt

Genom att annonsera din verksamhet och ditt kursutbud på kurser.se är du sökbar dygnet runt och du når personer som aktivt söker efter just det du erbjuder.

step2

Från besökare till kursdeltagare

Med oss kommer du enkelt i kontakt med dina potentiella kursdeltagare. Du får en notifikation varje gång någon visar intresse för det du erbjuder och kan själv fortsätta kontakten för att få hen att välja just dig.

step3

Extra synlighet

För att öka din synlighet hos oss erbjuder vi en rad olika tjänster och annonser. Vårt mål är att inspirera alla våra användare till att vara nyfikna, modiga och ta sig tiden att utforska nya saker.


blobb_videocam_kurser (1)

 

Vi hjälper dig omvandla dina fysiska kurser till ett tillgängligt onlineformat

✓ Få hjälp med valda delar av, eller hela processen

✓ Skräddarsytt efter era behov och er målgrupp

✓ Tillgång till fullt utrustad studio

Ta reda på mer om Keystone Production →

mini_blobb_kurser.se
 

Vår senaste statistikrapport

Ta del av vår senaste statistikrapport med siffror från 1 januari till 31 december 2022 och få en överblick över hur det gick för sajten under perioden.

Ta del av statistikrapporten →

Megafonikon
 

Över 2 miljoner besök

kurser.se är Sveriges största söktjänst för fritidskurser. Under 2022 hade vi över 2 miljoner besök på kurser.se av personer som aktivt letar efter en ny rolig hobby.

Statistikikon
 

Mätbara resultat

Som kund hos kurser.se får du alltid rådgivning av våra erfarna kundansvariga och tillgång till Kundportalen där du har full kontroll över din publicering – dygnet runt.

Nå ännu fler i din målgrupp

En av våra populära tjänster!


Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter så kan vi tillsammans hitta de tjänster som passar just din verksamhet.