Vi hjälper dig marknadsföra dina kurser och locka nya kursdeltagare.

Varför annonsera på kurser.se?

Genom att annonsera på kurser.se når du en relevant målgrupp som är hungriga på att lära sig något nytt. kurser.se är Sveriges största söktjänst för fritidskurser och vi hjälper kursarrangörer precis som du att fylla sina kurslokaler med entusiastiska kursdeltagare.

När du annonserar på kurser.se är allt mätbart och du kan enkelt ta fram besöksstatistik och följa hur det går för dina kurser. Våra experter ger dig rådgivning och hjälper dig kring hur du ska tänka för att nå ut till din målgrupp.


Så fungerar kurser.se


Step1

Sökbar dygnet runt

Genom att annonsera din verksamhet och ditt kursutbud på kurser.se är du sökbar dygnet runt och du når personer som aktivt söker efter just det du erbjuder.

step2

Från besökare till kursdeltagare

Med oss kommer du enkelt i kontakt med dina potentiella kursdeltagare. Du får en notifikation varje gång någon visar intresse för det du erbjuder och kan själv fortsätta kontakten för att få hen att välja just dig.

step3

Extra synlighet

För att öka din synlighet hos oss erbjuder vi en rad olika tjänster och annonser. Vårt mål är att inspirera alla våra användare till att vara nyfikna, modiga och ta sig tiden att utforska nya saker.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet.

Kontakta oss →


kurser_se_statistikrapport_300
 

Lär känna din målgrupp bättre! Ladda ner vår statistikrapport med siffror från 2020 helt kostnadsfritt.

Ladda ner statistikrapporten →

Megafonikon
 

Över 2,1 miljoner besök

kurser.se är Sveriges största söktjänst för fritidskurser. Under 2020 hade vi över 2,1 miljoner besök på kurser.se av personer som aktivt letar efter en ny rolig hobby.

Statistikikon
 

Mätbara resultat

Som kund hos kurser.se får du alltid rådgivning av våra erfarna kundansvariga och tillgång till Kundportalen där du har full kontroll över din publicering – dygnet runt.

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter så kan vi tillsammans hitta de tjänster som passar just din verksamhet.

Nå ännu fler i din målgrupp

En av våra populära tjänster!


Snälla ord från några av våra kunder


referens-allinnature

 

"kurser.se har hjälpt mig att nå kunder i hela södra Sverige sedan 2015. Genom företaget All in Nature Sweden genomför jag överlevnadskurser i olika former för både privatpersoner och företag. Genom kurser.se har kunderna hittat till oss när de sökt på området, väl framme på hemsidan får de en fin överblick över utbudet och kommande kursdatum. Servicen har alltid varit av högsta klass och bemötandet professionellt och trevligt."

Torbjörn Selin
Ägare, All in Nature Sweden


referens-blob-villa-rosenang

 

"Jag är mycket nöjd med att samarbeta med kurser.se. De ger mig en utomordentlig service som underlättar mitt arbete och ger deltagare från hela Sverige en möjlighet att boka en hantverkskurs i Villa Rosenäng. Av naturliga skäl erbjuder vi enbart kurser med fysisk närvaro här på plats. Då och då bokar vi extra annonsering på kurser.se för att erbjuda fler en möjlighet att få insyn i och även möjlighet till vidareutveckling i ett hantverk de är nyfikna på. Det är ren lycka att se något växa fram, skapat av dina egna händer!"

Marona Engvall
Vd, Villa Rosenäng 


jan-ake-ulkerods-gard-referens-ny

 

"Din Jägarskola på Ulkeröds Gård har samarbetat med kurser.se sedan 2016. Av de kanaler vi har använt i vår marknadsföring är kurser.se den som gett oss bäst resultat. På Din Jägarskola utbildar vi jägare. Intensivkurser i Jägarexamen och viltvård- och vilthanterarkurser är kurser där vi når våra kunder via kurser.se. Enkel administration och serviceinriktad personal gör att jag varmt kan rekommendera kurser.se"

Jan-Åke Barvehag
Marknadschef, Din Jägarskola på Ulkeröds Gård

alina-creare-300x250-ny

 

"CREARE - Skapande Centrums kursverksamhet har och har haft nytta av kurser.se i några år. Genom annonsering har vi fått deltagare från hela Sverige – på Zoom och med fysisk närvaro från Göteborg med omnejd. Genom kurser.se når våra målarkurser alla generationer och även den yngre generation som hittar oss och kan delta i skapande processen i måleri och teckning."

Alina Witwitzka
Konstnär/Master of Fine Arts och ledare, CREARE Skapande Centrum

 

Fler referenser från våra kunder →