Vi hjälper dig marknadsföra dina kurser och locka nya kursdeltagare.

Varför annonsera på kurser.se?

Genom att annonsera på kurser.se når du en relevant målgrupp som är hungriga på att lära sig något nytt. kurser.se är Sveriges största söktjänst för fritidskurser och vi hjälper kursarrangörer precis som du att fylla sina kurslokaler med entusiastiska kursdeltagare.

När du annonserar på kurser.se är allt mätbart och du kan enkelt ta fram besöksstatistik och följa hur det går för dina kurser. Våra experter ger dig rådgivning och hjälper dig kring hur du ska tänka för att nå ut till din målgrupp.

Kontakta oss →


Så fungerar kurser.se


Step1

Sökbar dygnet runt

Genom att annonsera din verksamhet och ditt kursutbud på kurser.se är du sökbar dygnet runt och du når personer som aktivt söker efter just det du erbjuder.

step2

Från besökare till kursdeltagare

Med oss kommer du enkelt i kontakt med dina potentiella kursdeltagare. Du får en notifikation varje gång någon visar intresse för det du erbjuder och kan själv fortsätta kontakten för att få hen att välja just dig.

step3

Extra synlighet

För att öka din synlighet hos oss erbjuder vi en rad olika tjänster och annonser. Vårt mål är att inspirera alla våra användare till att vara nyfikna, modiga och ta sig tiden att utforska nya saker.

referens-allinnature
 

All in Nature Sweden

"kurser.se har hjälpt mig att nå kunder i hela södra Sverige sedan 2015. Genom företaget All in Nature Sweden genomför jag överlevnadskurser i olika former för både privatpersoner och företag. Genom kurser.se har kunderna hittat till oss när de sökt på området, väl framme på hemsidan får de en fin överblick över utbudet och kommande kursdatum. Servicen har alltid varit av högsta klass och bemötandet professionellt och trevligt."
Torbjörn Selin, Ägare

Vad tycker våra kunder om kurser.se? Läs mer →


kp-studio-2-rosa

Vi hjälper dig omvandla dina fysiska kurser till ett tillgängligt onlineformat

✓ Få hjälp med valda delar av, eller hela processen

✓ Skräddarsytt efter era behov och er målgrupp

✓ Tillgång till fullt utrustad studio

Ta reda på mer om Keystone Production →

Megafonikon
 

Över 2,1 miljoner besök

kurser.se är Sveriges största söktjänst för fritidskurser. Under 2021 hade vi över 2,1 miljoner besök på kurser.se av personer som aktivt letar efter en ny rolig hobby.

Statistikikon
 

Mätbara resultat

Som kund hos kurser.se får du alltid rådgivning av våra erfarna kundansvariga och tillgång till Kundportalen där du har full kontroll över din publicering – dygnet runt.

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter så kan vi tillsammans hitta de tjänster som passar just din verksamhet.

Nå ännu fler i din målgrupp

En av våra populära tjänster!