Öka din synlighet med våra tjänster

Kontakta oss  →

Ladda ner produktblad →

Utökad publicering


Textreportage

Vill du låta dina besökare få en ännu bättre inblick i hur det är att gå en kurs hos dig? Textreportage kan utformas så att de passar just ditt behov. Lyft till exempel en specifik vinkel, ny kurs, en intervju med en kursledare eller kursdeltagare som får berätta om sina tidigare upplevelser.

Videoreportage

Videor blir allt mer det ledande sättet att ta in information, därför erbjuder vi möjligheten att visa videor på kurser.se och aktivitet.se. Genom att publicera en, eller flera, videor på din företagspresentation eller utbildningssida, ger du dina besökare ett utmärkt sätt att lära känna dig och ditt kursutbud. 

Utskickstjänster


Nyhetsbrev

Nå ut till en stor och bred målgrupp snabbt! Våra nyhetsbrev går ut en gång i månaden till alla våra aktiva medlemmar. Som samarbetspartner till oss får du möjligheten att medverka i ett eller flera nyhetsbrev för att locka in nya deltagare inför dina kursstarter.

Riktat utskick

Som samarbetspartner till oss har du möjlighet att nischa din marknadsföring genom ett riktat utskick inom ett eller flera ämnesområden. Från vårt medlemsregister kan vi ta fram adresser till potentiella kursdeltagare som anmält intresse för just ditt kursområde.

Tips!

HubSpot Video

 


Exponeringstjänster


Banners

Stärk ditt varumärke och öka igenkännedom med vår bannerannonsering! Sitewide banner syns höger om kurslistan och anpassas geografiskt eller inom relevant kategori. Toppbanner syns högst upp på alla sidor. 

Förstasidesannons

Vill du vara den första som våra besökare ser när det kommer in på sajten? Genom förstasideannonsering är du synlig för våra användare direkt på startsidan. Detta bidrar till att locka potentiella kursdeltagare in till din presentationssida hos oss. 

Sponsring av söket

Stick ut från mängden! Sponsring av söket är indelad i ett 20-tal olika ämneskategorier. Du får möjligheten att öka din synlighet och nå ut till en relevant målgrupp som aktivt letar efter kurser. Sponsra månadsvis en valfri kategori som passar ditt utbud. 

 

Vill du veta mer om våra tjänster?

För mer information om att våra tjänster kan du fylla i formuläret nedan så återkommer vi med ett produktblad där du kan läsa mer om alla våra tjänster. 


Prio-placering

Vill du vara det första som en nyfiken besökare ser i sökresultatet? Prio-placering kan liknas vid en enkel variant av Google Ads. Det ger dig möjlighet att få bästa möjliga exponeringsyta mot precis de sökningar du vill.

Facebook & Instagram Retargeting

Fånga uppmärksamheten hos de som tidigare sett ditt utbud. Sociala medier är en unik möjlighet att vara ''top of mind'' och befinna dig där din målgrupp är. Välj vilka kurser du vill marknadsföra och när – vi fixar resten.

TikTok Retargeting

Fånga uppmärksamhet hos personer som visat intresse för de kurser som ditt företag erbjuder. Här syns ni på ett av de mest populära och växande sociala nätverken just nu. Tjänsten kräver inget material från er!

Läs mer om TikTok Retargeting →


Native/Sponsrad artikel

Hos oss finns möjligheten att boka Native Advertising i form av sponsrade artiklar. Dessa publiceras i vår nyhetssektion, bland övriga, redaktionella texter. De har ett liknande upplägg, utseende och samma exponeringsytor i våra social kanaler som våra egna artiklar på sajten. 

Webbinarium

Nå ut till din målgrupp med ett proffsigt webbinarium. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar – från teknisk support, till en komplett lösning med inspelning i Keystones fullt utrustade studio med redigering och en uppsjö av marknadsföringsalternativ.

Videoproduktion

Med videoproduktion kan du nå ut till blivande kursdeltagare med rörligt material för att visa era lokaler, intervjua kursdeltagare eller för att använda i marknadsföringssyfte. 

Läs mer om videoproduktion →

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi gärna mer om hur våra tjänster kan hjälpa dig.