Öka din synlighet med våra tjänster

Kontakta oss  →

Publiceringstjänster


Grundpublicering

Varje år används kurser.se över två miljoner gånger per år av personer som söker fritidskurser. Vill du att din verksamhet ska vara sökbar för hela målgruppen och ta marknadsandelar från dina konkurrenter behöver du finnas med hos oss. På din företagspresentation kan besökare läsa om dig som arrangör och lämna intresseanmälan.

Läs mer om vår tjänst grundpublicering →

Textreportage

Vill du låta dina besökare få en ännu bättre inblick i hur det är att gå en kurs hos dig? Textreportage kan utformas så att de passar just ditt behov. Lyft till exempel en specifik vinkel, ny kurs, en intervju med en kursledare eller kursdeltagare som får berätta om sina tidigare upplevelser.

Läs mer om vår tjänst textreportage →

Videoreportage

Videor blir allt mer det ledande sättet att ta in information, därför erbjuder vi möjligheten att visa videor på kurser.se och aktivitet.se. Genom att publicera en, eller flera, videor på din företagspresentation eller utbildningssida, ger du dina besökare ett utmärkt sätt att lära känna dig och ditt kursutbud.

Läs mer om vår tjänst videoreportage →

Similar listing

Similar listing-tjänsten är utformad för att öka din synlighet och ert engagemang på flera relevanta platser på kurser.se. Genom att strategiskt placera dina utbildningar på välbesökta sidor och rikta dig mot användare som redan befinner sig långt i sin beslutsprocess kan du maximera din räckvidd och antalet kursdeltagare till dina kurser.

Läs mer om vår tjänst similar listing →

Utskickstjänster


Nyhetsbrev

Nå ut till en stor och bred målgrupp snabbt! Våra nyhetsbrev går ut en gång i månaden till alla våra aktiva medlemmar. Som samarbetspartner till oss får du möjligheten att medverka i ett eller flera nyhetsbrev för att locka in nya deltagare inför dina kursstarter.

Läs mer om vår tjänst nyhetsbrev→

Riktat utskick

Som samarbetspartner till oss har du möjlighet att nischa din marknadsföring genom ett riktat utskick inom ett eller flera ämnesområden. Från vårt medlemsregister kan vi ta fram adresser till potentiella kursdeltagare som anmält intresse för just ditt kursområde.

Läs mer om vår tjänst riktat utskick→

Tips!

 


Riktade tjänster


Prio-placering

Vill du vara det första som en nyfiken besökare ser i sökresultatet? Prio-placering kan liknas vid en enkel variant av Google Ads. Det ger dig möjlighet att få bästa möjliga exponeringsyta mot precis de sökningar du vill.

Läs mer om vår tjänst prio-placering →

Facebook & Instagram Retargeting

Fånga uppmärksamheten hos de som tidigare sett ditt utbud. Sociala medier är en unik möjlighet att vara ''top of mind'' och befinna dig där din målgrupp är. Välj vilka kurser du vill marknadsföra och när – vi fixar resten.

Läs mer om vår tjänst Facebook & Instagram Retargeting →

TikTok Retargeting

Fånga uppmärksamhet hos personer som visat intresse för de kurser som ditt företag erbjuder. Här syns ni på ett av de mest populära och växande sociala nätverken just nu. Tjänsten kräver inget material från er!

Läs mer om vår tjänst TikTok Retargeting→

 

Vill du veta mer om våra tjänster?

För mer information om att våra tjänster kan du fylla i formuläret nedan så återkommer vi med ett produktblad där du kan läsa mer om alla våra tjänster. 

Exponeringstjänster


Bannerannonsering

Stärk ditt varumärke och öka igenkännedom med vår bannerannonsering! Sitewide banner syns höger om kurslistan och anpassas geografiskt eller inom relevant kategori. Toppbanner syns högst upp på alla sidor. 

Läs mer om vår tjänst bannerannonsering →

Förstasidesannons

Vill du vara den första som våra besökare ser när det kommer in på sajten? Genom förstasideannonsering är du synlig för våra användare direkt på startsidan. Detta bidrar till att locka potentiella kursdeltagare in till din presentationssida hos oss. 

Läs mer om vår tjänst förstasideannons →

Kategorisponsring

Vill du sticka ut ur mängden när nyfikna besökare letar efter kurser? Genom att sponsra valfri kategori får du ökad synlighet inom ett område som matchar ditt kursutbud. Annonsen ligger statiskt på plats 7 i sökresultatet och du står som ensam aktör i önskat sök under en månad.

Läs mer om vår tjänst kategorisponsring →

Native/Sponsrad artikel

Hos oss finns möjligheten att boka Native Advertising i form av sponsrade artiklar. Dessa publiceras i vår nyhetssektion, bland övriga, redaktionella texter. De har ett liknande upplägg, utseende och samma exponeringsytor i våra social kanaler som våra egna artiklar på sajten. 

Läs mer om vår tjänst sponsrad artikel →

Eventlösningar


Webbinarium

Nå ut till din målgrupp med ett proffsigt webbinarium. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar – från teknisk support, till en komplett lösning med inspelning i Keystones fullt utrustade studio med redigering och en uppsjö av marknadsföringsalternativ.

Läs mer om vår tjänst webbinarium →

Digital eventlösning

Håll ett virtuellt event för att nå ut till fler kursdeltagare! Vi hjälper dig komma igång med innehållet och marknadsföringen av eventet och tillhandahåller den digitala mässmiljön. Du får också möjligheten att följa upp besökarna och hjälpa dem även efter eventet.

Läs mer om vår tjänst digital eventlösning →

Videoproduktion

Med videoproduktion kan du nå ut till blivande kursdeltagare med rörligt material för att visa era lokaler, intervjua kursdeltagare eller för att använda i marknadsföringssyfte. Utifrån dina behov och önskemål kan vi skräddarsy en lösning för just dig!

Läs mer om vår tjänst videoproduktion →

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi gärna mer om hur våra tjänster kan hjälpa dig.