Höjdpunkter från 2022

 

Nu börjar 2022 lida mot sitt slut och vi vill tacka dig för ett fantastiskt år! Vi är stolta att presentera vår årsresumé där du kan läsa om några av årets utvecklingar, nya tjänster och rapporter. Vi hoppas att du blir inspirerad och taggad inför allt som 2023 har att erbjuda.  

 

Våra nya tjänst - TikTok Retargeting 

TikTok är en av världens populäraste appar och nu kan du synas där på ett snyggt och effektivt sätt med hjälp av vår grafiska formgivare. Vi hjälper dig att nå ut till en relevant målgrupp på TikTok, kontakta oss om du har några frågor eller funderingar! 

Läs mer om TikTok Retargeting 

 

Våra webbinarier 

Under året har vi släppt flera inspirerande webbinarier, om du inte redan har sett dem är det något vi starkt kan rekommendera. Till exempel kan du höra Erik Modig berätta om marknadsföringstrender, hur man bäst marknadsför sitt företag under turbulenta tider och mycket mer! 

Till våra webbinarier

 

Statistikrapporter 2022 

I februari och augusti släppte vi våra statistikrapporter. Där delar vi bland annat med oss av hur många besökare hemsidan har haft och vilka kategorier som har varit mest populära. Detta är värdefull kunskap som du kan ta med dig i ditt arbete! 

Läs våra statistikrapporter här

29d40c8c-dd2a-42fb-85c3-4e5fc8ce0980

 

Gabrielle Längbo