Rapport HT 2020: Så har covid-19 påverkat intresset för fritidskurser

Uppföljningsundersökning under hösten 2020 

I våras valde vi att genomföra en undersökning av hur den pågående situationen med covid-19 påverkade kurser.se:s användares beslut. Då stod hela världen inför en helt ny situation. Sedan dess har vi kommit långt och vi har lärt oss massor, både om oss själva och samhället vi lever i. Därför bestämde vi oss för att göra ytterligare en undersökning under hösten.

Vi på kurser.se tror på ett livslångt lärande fyllt av kreativitet och skapande och det är därför vi erbjuder Sveriges största söktjänst för fritidskurser. Vi strävar ständigt efter att inspirera och underlätta för våra användare att hitta rätt kurs – och för dig att hitta rätt kursdeltagare.

I vår nya rapport hittar du bland annat insikter om hur benägna våra användare är att gå en onlinekurs och vad som skulle göra dem mer bekväma att boka en kurs just nu. Vi hoppas att vår rapport kan ge dig en bredare förståelse för hur den rådande situationen påverkar dina potentiella kursdeltagare. Och förhoppningsvis kan svaren underlätta för dig när du planerar din kommande kursverksamhet!

Läs och ladda ner rapporten här

Picture of Julia Andersson
Julia Andersson LinkedIn

Inbound Marketer